iAmGin
 

Persoonlijk

Voor het beste resultaat heb je een persoonlijk trainingsschema nodig die rekening houd met je sterke en zwakke kanten en een schema die rekening houd met jouw persoonlijke doel.

Met Passie

Ik ben een gepassioneerde trainer. Ik ben altijd bezig met nieuwe dingen leren. De ene cursus na de andere opleiding en tussendoor congressen met inspirerende trainers van over de hele wereld. En dat komt jou natuurlijk allemaal ten goede.

Plezier

De beste training is een training die je leuk vindt. Plezier is hét element dat ervoor zorgt dat je blijft trainen en uiteindelijk je doel behaald.Daarnaast wordt je er ook een stuk  vrolijker van.Win-win! Ik luister naar jouw wensen. Wat voor training wil je? Wil je veel variatie? Geen probleem!

Trainen met je lichaamsgewicht

Calisthenics

Pull-up, L-sit, Muscle-up, (1-arm) Push-up, Human flag, Skin the cat, Handstand, Front lever, Back lever, ect.
Krijg nu persoonlijke begeleiding met het leren van Calisthenics in Amsterdam. Lichaamscontrole is moeilijk en het onder de knie krijgen van deze fenomenale tricks is op z’n minst gezegd lastig. Op internet staan veel “How to’s”, maar vaak zijn die opties nog erg buiten bereik voor diegene die graag willen beginnen met Calisthenics.
Ik kan Calisthenics beginners helpen om de basis goed op te bouwen. Ik kan je oefeningen geven die je wel kan uitvoeren en die jouw de kracht en controle leren om langzaam steeds moeilijkere trucjes/oefeningen te kunnen.
Daarnaast besteden we aandacht aan mobiliteit en anti-blessure om ervoor te zorgen dat je zonder problemen door kan gaan met trainen.
Marleen Delisse:
Dingen die ik vroeger nooit zei:  

“ik heb zin om morgen weer te sporten” en “van sporten word ik blij”

 

Dingen die ik nu wel zeg:

“yes, morgenochtend weer sporten!!” en “jammer dat mijn trainingen met Gin voorbij zijn”.

Flash Reflex Training

Een training met knoppen die om de beurt licht geven. Zo kun je snelheid, behendigheid en reactievermogen op een hele leuke manier te trainen. Daarnaast kan je de resultaten bijhouden en precies zien of je sneller bent dan de vorige keer.

Trainen in de Ringen!

In de ringen trainen net als een turnster. Geweldig voor stabiliteit in de schouders, pols en elleboog, kracht voor de rug en armen en met een enorme fun factor! Ik vind het zelf helemaal fantastisch om in de ringen te trainen en nu bied ik het ook iedereen aan die het graag wil leren.

Ik heb nu een systeem in handen dat ervoor zorgt dat jouw lichaamsgewicht wordt gehalveerd en waardoor het trainen in de ringen beter toepasbaar is. Je kunt nu al leuke oefeningen doen voordat je eerst flink aan je kracht moet trainen.

Het nieuwe systeem verwacht ik in september aan te kunnen bieden.

Plan een Intake gesprek!

Tijdens een intake gesprek gaan we dieper in op jouw doelen, over je huidige activiteiten en wat je precies van mij verwacht. Het gesprek is gratis.

Waarom personal training?

Één ding is zeker. Met de hulp van een personal trainer kom je sneller (op een veilige manier) bij jouw persoonlijke doel. Daarnaast leer je heel veel: wat is trainen nou precies, hoe train je het beste, welke oefeningen zijn wel of geen goede keuze, wat doe je vóór een training, zijn stretches nou goed of niet. Al die informatie en alle vragen die je hebt, zal ik tijdens onze trainingen duidelijk proberen te maken. Je kan ook zelf op zoek gaan naar deze informatie, maar pas op, het internet staat vol mythes en onzin over fitness. Dus heb je vragen? Stel ze gerust!

Wil je Hulp? 

Je bent (weer) begonnen met sporten, maar je weet niet goed waar je moet beginnen.

Je bent al een tijdje bezig, maar je wilt nu het optimale uit je training halen en er echt voor gaan!

Je hebt (oude) blessures waar je rekening mee moet houden tijdens het trainen, maar je weet niet zeker wat nou wel en (nog) niet kan.

Sneller resultaat?

Je kan jezelf minder goed in de gaten houden, maar een trainer ziet met een getraind oog alles. Dat betekend dat een trainer een slechte houding opmerkt en jou wegwijs maakt in het aanhouden van de juiste houding. De trainer weet jou op de juiste momenten te pushen, zodat je zo snel mogelijk vooruit gaat. Maar een trainer zal je ook af remmen als je te hard gaat, zodat  overtraining en blessures worden tegengegaan. Daarnaast zie je aan de periodieke testen die je met een trainer doet, dat je progressie boekt. En dat motiveert!

Schop onder je kont nodig?

Soms lukt het gewoon niet alleen. Je wilt wel, maar het komt we niet van. Voor jou helpt het om een afspraak te maken. Deze afspraak zeg je namelijk niet zo snel af. Daarnaast zorgt een trainer voor een goed tempo zodat je daadwerkelijk ook wat gedaan krijgt.

kleine hulp
€250,-
4 sessies
Houdingscheck
Huidplooimeting
Krachttest
Persoonlijk trainingsschema
2 maanden geldig
60 minuten per sessie
verfijnde begeleiding
€550,-
10 sessies
Meest gekozen
Houdingscheck
Huidplooimeting
Krachttest
Persoonlijk trainingsschema
3 maanden geldig
60 minuten per sessie
12% korting
Langere termijn
€1125,-
25 sessies
Houdingscheck
Huidplooimeting
Krachttest
Persoonlijk trainingsschema
6 maanden geldig
60 minuten per sessie
28% korting

Mijn specialisaties als trainer

 • Assesments to record improvement
 • Bodyweight training schedules
 • High Intensity Interval training (HIIT)
 • Olympic lifting
 • Calisthenics
 • Variation
 • Self-defence
 • Marial-arts
 • Complex movements (compound exercises)
 • Body controll
 • Myofacial/triggerpoint release: Foamrolling
 • Speed, Agility and quickness
 • Balance
 • Mobility
 • Stretch techniques/ flexibiliteit
 • Restday/Recovery schedule
 • pelvic floor 101

De taak van een personal trainer

Een personal trainer is in mijn ogen niet iemand die jouw zo hard mogelijk laat trainen. Iemand die tegen je staat te roepen dat je door moet gaan totdat je loopt te kotsen. Alles om maar dat lichaam te krijgen waar je van droomt. De meeste mensen gaan trainen omdat ze willen afvallen, spieren willen kweken of er gestroomlijnd uit willen zien. Mijn doel voor mijn klanten gaat vaak veel dieper dan hun eigen veroogde doelen. Want hoewel we allemaal met heel fysieke doelen de gym trotseren, is het veel belangrijker hoe we ons uiteindelijk voelen.

Ik ben als personal trainer met veel meer bezig dan alleen het uiterlijk van de klant verbeteren. Het is natuurlijk zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat je geen blessures oploopt. Het lichaam moet een gezond en werkend systeem zijn. Lichaamshouding en lichaamscontrole horen daar ook bij.

Daarnaast gaat het mij om het bouwen van zelfvertrouwen. Om het gevoel dat je je sterk voelt en dat je het gevoel hebt dat je uitdagingen aan kan. Dat je trots bent op jezelf. Wanneer er iets moeilijks op je pad komt, je het gevoel hebt dat je het aan kan. Dat je jezelf sexy vind.

Ik zal je een persoonlijk voorbeeld geven:
Ik vond mijn eigen bovenbenen te dik, ze schuurde langs elkaar en dat vond ik maar niks. Op een gegeven moment moest mijn knie vanwege een sportongeluk geopereerd worden. Na de operatie slonk mijn aangedane been super snel. (Atrofie.) Neerkijkend op mijn been in mijn bed vergeleek ik mijn benen: een slank been en een oud vertrouwd been. Het was leuk om te zien hoe dat eruit zag, maar ik had nooit het gevoel alsof dat slanke beentje mijn eigen been nog was.
Tijdens de revalidatie-trainingen was dat been “zo-mooi” niet meer, maar een bron van frustratie. Dit slanke been was helemaal niet in staat om te doen wat ik wilde doen met mijn benen. Aan het eind van mijn revalidatie was ik door een hoop ellende heen gekomen en heb ik een hoop barrrieres doorbroken. En ik was sterk, heel sterk. En ik was trots, superstrots op mijn “dikkere” benen die nu in staat waren om te doen wat ik wilde. Ik heb sindsdien nooit meer slanke benen gewenst.

Het gaat vaak niet over het bereiken van een fysiek beeld, maar om je zelfbeeld

Mensen die naar de gym komen om een bepaald uiterlijk te vormen en daar obsessief mee bezig zijn, zijn vaak minder/niet gelukkig. Mensen die naar de gym komen en zich sterk voelen, plezier hebben, zichzelf uitdagen, maar hoe dan ook trots zijn op zichzelf, zijn vaak veel gelukkiger. Dus als personal trainer probeer ik mensen te sturen naar mentale rust, dan dat ik ze net zo als de commerciële maatschappij, doodgooi met dat ze niet goed/slank/gespierd genoeg zijn.

FAQ

Veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met me op.

Ik wil graag een proeftraining, kan dat?

Ja, dat kan. Als je niet zeker bent of personal training iets voor jou is kunnen we een proeftraining doen. De kosten hiervoor zijn €50,00. (Een proeftraining is eenmalig.)

Geef je ook personal training aan 2/3 personen tegelijk?

Ja, dat kan. Jullie doelen en fitnesslevels moeten wel enigszins overeenkomen willen jullie beide een effectieve training hebben. Qua kosten hangt dat van een aantal dingen af: hoe vaak, hoe veel, wat willen jullie precies, hoelang, ect.

Hoe vaak per week gaan we trainen?

Dat hangt helemaal af van wat je wil en wat je doelen zijn. Ga je ernaast ook nog zelfstandig trainen? De meeste klanten trainen 1, 2 of 3 keer per week met mij.

Hoe lang is een sessie?

Een uur. (Als je op tijd komt)

Moet ik al "fit" zijn voordat we beginnen?

Nee. Ieder begint op zijn eigen niveau. In het begin kan ik je waarschijnlijk juist alleen maar meer helpen. Voordat er verkeerde bewegingspatronen worden aangeleerd of zelfs blessures vanwege verkeerde of te hoog gegrepen bewegingen.