iAmGin
 

Persoonlijk

Voor het beste resultaat heb je een persoonlijk trainingsschema nodig die rekening houd met je sterke en zwakke kanten en een schema die rekening houd met jouw persoonlijke doel.

Met Passie

Ik ben een gepassioneerde trainer. Ik ben altijd bezig met nieuwe dingen leren. De ene cursus na de andere opleiding en tussendoor congressen met inspirerende trainers van over de hele wereld. En dat komt jou natuurlijk allemaal ten goede.

Plezier

De beste training is een training die je leuk vindt. Plezier is hét element dat ervoor zorgt dat je blijft trainen en uiteindelijk je doel behaald.Daarnaast wordt je er ook een stuk  vrolijker van.Win-win! Ik luister naar jouw wensen. Wat voor training wil je? Wil je veel variatie? Geen probleem!

kleine hulp
€260,-
4 sessies
Houdingscheck
Krachttest
Persoonlijk trainingsschema
2 maanden geldig
60 minuten per sessie
€65 per uur
verfijnde begeleiding
€600,-
10 sessies
Meest gekozen
Houdingscheck
Krachttest
Persoonlijk trainingsschema
3 maanden geldig
60 minuten per sessie
€60 per sessie
Langere termijn
€1250,-
25 sessies
Houdingscheck
Krachttest
Persoonlijk trainingsschema
6 maanden geldig
60 minuten per sessie
€50 per uur
Marleen Delisse:
Dingen die ik vroeger nooit zei:  

“ik heb zin om morgen weer te sporten” en “van sporten word ik blij”

 

Dingen die ik nu wel zeg:

“yes, morgenochtend weer sporten!!” en “jammer dat mijn trainingen met Gin voorbij zijn”.

Plan een Intake gesprek!

Tijdens een intake gesprek gaan we dieper in op jouw doelen, over je huidige activiteiten en wat je precies van mij verwacht. Het gesprek is gratis.

Waarom personal training?

Één ding is zeker. Met de hulp van een personal trainer kom je sneller (op een veilige manier) bij jouw persoonlijke doel. Daarnaast leer je heel veel: wat is trainen nou precies, hoe train je het beste, welke oefeningen zijn wel of geen goede keuze, wat doe je vóór een training, zijn stretches nou goed of niet. Al die informatie en alle vragen die je hebt, zal ik tijdens onze trainingen duidelijk proberen te maken. Je kan ook zelf op zoek gaan naar deze informatie, maar pas op, het internet staat vol mythes en onzin over fitness. Dus heb je vragen? Stel ze gerust!

Wil je Hulp? 

Je bent (weer) begonnen met sporten, maar je weet niet goed waar je moet beginnen.

Je bent al een tijdje bezig, maar je wilt nu het optimale uit je training halen en er echt voor gaan!

Je hebt (oude) blessures waar je rekening mee moet houden tijdens het trainen, maar je weet niet zeker wat nou wel en (nog) niet kan.

Sneller resultaat?

Je kan jezelf minder goed in de gaten houden, maar een trainer ziet met een getraind oog alles. Dat betekend dat een trainer een slechte houding opmerkt en jou wegwijs maakt in het aanhouden van de juiste houding. De trainer weet jou op de juiste momenten te pushen, zodat je zo snel mogelijk vooruit gaat. Maar een trainer zal je ook af remmen als je te hard gaat, zodat  overtraining en blessures worden tegengegaan. Daarnaast zie je aan de periodieke testen die je met een trainer doet, dat je progressie boekt. En dat motiveert!

Schop onder je kont nodig?

Soms lukt het gewoon niet alleen. Je wilt wel, maar het komt we niet van. Voor jou helpt het om een afspraak te maken. Deze afspraak zeg je namelijk niet zo snel af. Daarnaast zorgt een trainer voor een goed tempo zodat je daadwerkelijk ook wat gedaan krijgt.