iAmGin
 

Sportmassage by Gin - in Amsterdam

Iedereen kent het: soms vraag je gewoon te veel aan lichaam. Intensief sporten, stress, lang op je benen staan, uren achter je bureau zitten of een andere belastende activiteit, het maakt voor het lichaam niet uit. Het gaat “zeuren” en dat uit zich in pijn, stijfheid, kramp etc.
Gin is een gediplomeerde masseur die op zoek gaat naar de oorzaak van jouw persoonlijke probleemgebieden.Tijdens een sportmassage weet ze vaak precies de triggerpoints te vinden die het verschil uitmaken. Haar uitgebreide kennis over het lichaam is duidelijk te voelen tijdens de massages.

Een sportmassage kan helpen bij

 • een stijve nek
 • een stijve rug
 • na een heftige inspanning
 • vermoeide spieren van stress
 • pijnlijke schouders van werkhouding
 • na een hardloopwedstrijd
 • zeurende pijnpunten in een spier

Wat is een Sportmassage

Een sportmassage is een soort massage waarbij het herstel van de spieren voorop staat. De doorbloeding wordt op gang gebracht, de stijfheid wordt aangepakt en de knopen (a.k.a triggerpoints) worden behandeld. Het is een stevige massage die zowel prettig als gevoelig kan worden ervaren.
sportmassage by gin
30 minuten
€40
Professionele Masseur
60 minuten
€65
Populair
Professionele Masseur
90 minuten
€90
Professionele Masseur
Omdat je er gewoon geen genoeg van kan krijgen
Bij een massage van 30 minuten is er tijd voor één regio of lichaamsdeel zoals: [nek regio] [bovenrug + schouder] [één geheel been] [twee kuiten]
Bij een massage van 60 minuten is er tijd voor meerdere of een grotere regio zoals: [gehele rug] [voorkant benen + voeten] [achterkant benen + bil] [nek + bovenrug + schouder]

Bij een Massage van 90 minuten kan het hele lichaam gemasseerd worden.

* Het abonnement kan afgenomen worden voor minimaal 2 maanden.

Massage & Stretch

Hulp bij het stretchen

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een stretch sessie. Hierbij zal de masseur je in een diepere stretch brengen om de spieren wat op te rekken. Dit kan er fijn zijn voor de “onbuigzame” personen maar ook voor de meer flexibele personen om eindelijk wat verder te komen.

Je kan zelf aangeven welke spieren of gebieden je graag wil laten stretchen.

 

Side straddle stretch massage

Yoga Massage

Stretch & relax

Een yoga massage is een combinatie tussen stretchen en ontspanning. De indeling van de tijd wordt afgestemd op de wensen van de klant.

De massage wordt op een mat op de grond gegeven. Met wisselende druk worden de spieren gemasseerd. Daarnaast zijn er mobiliserende bewegingen en stretch houdingen. Als klant heb je comfortabele kleding aan zoals een sportoutfit met lange broek.

Boek een afspraak

0622059660

Maak een afspraak op de manier die jij prettig vindt.

 • bellen,
 • sms-en,
 • whatsapp-en,
 • mailen

Momenteel zijn mijn doordeweekse avonden vrij vol. Je maakt dus het meeste kans als je in de ochtend of middag zou kunnen. Het weekend is ook een optie. Vraag naar de mogelijkheden.

Locatie sportmassages Amsterdam centrum

De locatie van de sportmassages, yoga massages en stretch sessies zijn in het centrum van Amsterdam.

Tussen de bogen 105

sportmassage_tussen_de_bogen_amsterdam